Artikel: Tillaga din mat över öppen eld
Tillaga din mat över öppen eld
Många människor är stressade och försöker hitta fotfästet i ett hektiskt liv. När du lagar mat utomhus har du tid för kontemplation och att njuta av ögonblicket. Det går inte att stressa, man behöver bara njuta av närvaron och de samtal som uppstår. Det är något visst med eld, lågor och värmen från en lägereld. Det får en att vilja vara, att njuta av nuet, att vara tillsammans.
Grillen, elden och röken från träet gör smakupplevelsen ännu starkare, och du får en härlig stekyta på ditt kött. Få den optimala sinnesupplevelsen med alla sinnen i det fria.
Du behöver inga digitala hjälpmedel, du kan känna, smaka och lukta när maten tillagas.
Varför laga mat över öppen eld?
- Samlingsplats för familj och vänner
- Tillbaka till det primitiva
- Kan inte stressas eller skyndas på, avkopplande och lugnande
Vad kan man tillaga på lägereldgrillen?
Vad som helst, det är bara fantasin som sätter gränser.
- Rosta, sautera dina grönsaker.
- Grilla eller flambera ditt kött
- Koka potatis
- Baka dina pannkakor
- Baka pizza i pizzaugn
- Grilla kyckling
- Grytor och simmiga rätter
- Pasta i en kastrull
- Ostron
- Fisk och skaldjur
- Grillade spett
- Burgare
- Desserter som ananas eller banan
- S'mores
Och många, många fler...
Låt oss återgå till att vara mer i nuet med de människor som ger oss glädje och värde i livet.
Om du har fler idéer för mat på lägereldsgrillen tar vi gärna emot bilder eller taggar på sociala medier, där vi gärna delar med oss av våra kunders bilder eller videor.